Kessu Oy:n toimitusjohtaja Manu Laari on nimitetty myös SGN Tekniikka Oy:n toimitusjohtajaksi

Uutiset

Kessu Oy:n toimitusjohtaja, EMBA Manu Laari on nimitetty myös SGN Tekniikka Oy:n toimitusjohtajaksi 8.5.2023 alkaen. Manu Laari on toiminut Kessu Oy:n toimitusjohtajana 1.8.2022 alkaen ja sitä ennen Kessu Oy:n varatoimitusjohtajana kahdeksan vuotta.

Lisätiedot:
Manu Laari, p. 045 678 5654, manu.laari@sgn.fi

Ilkka Brander, p. 050 388 3108, ilkka.brander@sgn.fi

SGN Tekniikka Oy on perustettu 1983 ja se on erikoistunut haastavien vedenpumppausjärjestelmien mitoittamiseen ja suunnitteluun. SGN Tekniikka toimittaa ja huoltaa erikoispumppuja vaativiin teollisuuskohteisiin, paperi-, metsä- ja prosessiteollisuuteen, kaivossektorille sekä kunnallissektorin tarpeisiin. Yrityksen edustamat merkit ovat maailman johtavilta valmistajilta, joiden kanssa yhteistyötä on tehty jo yli kolmenkymmentä vuotta. SGN Tekniikka on osa SGN Groupia.

SGN Group on 1933 perustettu, suomalainen, perheomisteinen monialayhtiö, jonka liiketoiminta-alueisiin kuuluvat maatalous- ja puutarhakauppa, vapaa-ajan laitteet, urheilukauppa, kuluttajatuotteet, lumen ja jäänteon laitteet ja palvelut sekä teollisuuslaitteet. SGN Groupin liikevaihto vuonna 2022 oli noin 110 milj. € ja henkilökuntaa on 128 hlö. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

www.sgn.fi

Muita uutisia

PCM-seminaari Ranskassa

SGN Tekniikan pumppuosasto osallistui PCM-seminaariin Ranskassa. PCM esitteli uusia tuotteita ja valmistustekniikkaa sekä pumppumitoitussovelluksen käyttöä. Seminaarissa tapasimme myös muita Euroopan jälleenmyyjiä.

Gorman Ruppin T-sarja on uudistunut Eradicator-lisäosalla

Gorman Ruppin T-sarja on uudistunut Eradicator-lisäosalla, joka parantaa jo ennestään huippuluokkaista partikkeleiden käsittelykykyä. Gorman Ruppin V-sarja on vaativiin olosuhteisiin, joissa tarvitaan suurta nostokorkeutta ja partikkeleiden käsittelykykyä.

All-Flo-kaksoiskalvopumput

All-Flon paineilmatoimisissa kaksoiskalvopumpuissa on patentoitu paineilmajärjestelmä. Pumput valmistetaan ja kootaan yksilöllisesti käsityönä ja testataan ennen pakkaamista. All-Flo -pumput valmistetaan Yhdysvalloissa.

PCM-pumput jälleen Suomessa

PCM-pumput ovat parhaimmillaan kaikkein haastavimpien lietteiden pumppauksessa. Lisäksi energiaystävällisyys sekä vaihdettavien osien vähyys tekevät pumpun hiilijalanjäljestä pienemmän. Kun tähän yhdistetään helppo, ilman putkiston irrottamista sujuva huolto sekä...

SGN Tekniikalle uusi tytäryhtiö SSF Spraying Systems Finland Oy

SGN Tekniikka Oy:n uusi tytäryhtiö SSF Spraying Systems Finland Oy aloittaa toimintansa 1.9.2014. Yhtiöön siirtyy SGN Tekniikka Oy:n teollisuussuuttimien liiketoiminta. SSF Spraying Systems Finland Oy:n pääomistus on SGN Tekniikka Oy:llä amerikkalaisen päämiehen...