PCM-pumput jälleen Suomessa

Uutiset

PCM-pumput ovat parhaimmillaan kaikkein haastavimpien lietteiden pumppauksessa. Lisäksi energiaystävällisyys sekä vaihdettavien osien vähyys tekevät pumpun hiilijalanjäljestä pienemmän. Kun tähän yhdistetään helppo, ilman putkiston irrottamista sujuva huolto sekä matalat elinkaarikustannukset, on lopputulos sekä huoltoystävällinen että taloudellinen!

PCM-pumppuvalikoima koostuu markkinoiden lyhyimmistä PCM EcoMoineauTM -sarjan epäkeskoruuvipumppumalleista sekä letku- ja annostuspumpuista.

Muita uutisia

PCM-seminaari Ranskassa

SGN Tekniikan pumppuosasto osallistui PCM-seminaariin Ranskassa. PCM esitteli uusia tuotteita ja valmistustekniikkaa sekä pumppumitoitussovelluksen käyttöä. Seminaarissa tapasimme myös muita Euroopan jälleenmyyjiä.

Gorman Ruppin T-sarja on uudistunut Eradicator-lisäosalla

Gorman Ruppin T-sarja on uudistunut Eradicator-lisäosalla, joka parantaa jo ennestään huippuluokkaista partikkeleiden käsittelykykyä. Gorman Ruppin V-sarja on vaativiin olosuhteisiin, joissa tarvitaan suurta nostokorkeutta ja partikkeleiden käsittelykykyä.

All-Flo-kaksoiskalvopumput

All-Flon paineilmatoimisissa kaksoiskalvopumpuissa on patentoitu paineilmajärjestelmä. Pumput valmistetaan ja kootaan yksilöllisesti käsityönä ja testataan ennen pakkaamista. All-Flo -pumput valmistetaan Yhdysvalloissa.

SGN Tekniikalle uusi tytäryhtiö SSF Spraying Systems Finland Oy

SGN Tekniikka Oy:n uusi tytäryhtiö SSF Spraying Systems Finland Oy aloittaa toimintansa 1.9.2014. Yhtiöön siirtyy SGN Tekniikka Oy:n teollisuussuuttimien liiketoiminta. SSF Spraying Systems Finland Oy:n pääomistus on SGN Tekniikka Oy:llä amerikkalaisen päämiehen...