Gormann-Rupp U-sarjan itseimevät keskipakopumput – jätevesi ja liete käyttöön. Super U-sarjan pumput ovat tehokkaimpia itseimeviä keskipakopumppuja, joissa on partikkelinkäsittelykykyä. Pumppujen ainutlaatuinen pesän hydraulinen rakenne minimoi pumpun sisäiset vastukset ja tekee niistä erityisen tehokkaita. Monikanavainen avoin juoksupyörä on suunniteltu tehokkaaksi, mutta pystyy silti käsittelemään 31 mm halkaisijaltaan olevan pyöreän kappaleen.. U-sarjan pumpuissa ei ole ainoastaan korkea hyötysuhde (75%), vaan ne toimivat tehokkaasti koko toiminta-alueella. Toiminta tehokkaimman toiminta-alueen ulkopuolella vähentää pumpun hyötysuhdetta vain vähän. Pumppuja on saatavana kahtena eri versiona (A & B). Pumpun yleinen rakenne on sama hyväksi todettu mikä on Super T-sarjan pumpuissakin.

Gorman-rupp-itseimevat-keskipakopumput-u-sarja

Tekniset tiedot:

  • Pumppu koot: 3″, 4″, 6″ (75, 100,150mm DIN- tai ANSI-laipat)
  • Pumpun materiaalit: valurauta, karkaistu valurauta (ADI), haponkestävä teräs (316SS), Haponkestävä karkaistu teräs (Cd4MCu)
  • Tuotto: max. 95 l/s / 342 m3/h
  • Nostokorkeus: max. 63 m
  • Partikkelinkäsittelykyky: max. 31 mm

Tyypilliset käyttökohteet: Jätevesipumppaukset- korkea nostokorkeus ja korkea hyötysuhde, Pesuvesipumppaukset, Jäähdytysvesien pumppaus

U-sarjan ominaisuudet
Tuotekortti Super-U

Gorman-rupp-itseimevat-keskipakopumput-u-sarja-1
Gorman-rupp-itseimevat-keskipakopumput-u-sarja-2

Gorman-rupp-itseimevat-keskipakopumput-u-sarja-3