• GRI-Hammasrataspumput

  • Kalvomäntäpumput

GRI Keskipakopumput

  • Keskipakopumput

  • Letkupumput

  • Oskiloivat pumput

  • Paljeanosstelupumput

Gorman-Rupp Industries (GRI) on pienten korkealaatuisten pumppujen valmistaja. Pumput on tarkoitettu erityisesti laitevalmistajakäyttöön, mutta ne sopivat myös moniin muihin käyttökohteisiin.

Gorman-Rupp Industriesin pumput ovat innovatiivisesti suunniteltuja, ja ne tarjoavat ratkaisun asiakkaiden erityistarpeisiin. Useimmat GRI:n tuotteista on alunperin suunniteltu asiakkaan vaatimusten mukaan tiettyyn käyttökohteeseen, mutta toimintaa on laajennettu, jotta pumput sopisivat yhä useammille asiakkaille ja heidän käyttökohteisiinsa.

GRI:n pumppujen tavoite on täyttää asiakkaan erityistarpeet, vaatii se sitten nykyisen mallin modifiointia tai uuden suunnittelua, jotta asiakkaan tuotteen laatua ja luotettavuutta voidaan parantaa.

Gorman-Rupp Industriesin pumput sopivat moniin käyttökohteisiin. Tavallisimpia teollisuudenaloja joissa GRI -pumppuja käytetään, ovat auto-, ruoka- ja virvoitusjuomateollisuus sekä laboratorio- ja lääketeollisuus. Pumppuja käytetään esimerkiksi jäähdytyslaitteissa, painokoneissa sekä aurinkokenno- ja polttokennoratkaisuissa.

Eri pumppumalleja voit selata, kun valitset vasemmasta valikosta GRI -pumput otsikon alta pumppumallin. Lisätietoja malleista sekä niiden soveltuvuudesta käyttökohteeseesi saat SGN Tekniikasta, sekä GRI -pumppujen virallisilta englanninkielisiltä internet -sivuilta. Klikkaamalla GRI -logoa pääset Gorman-Rupp Industriesin virallisille kotisivuille.